Apua ahdistuksesta kamppaileville

Käyttäjä tarjoaa apua ahdistusoireisiin

Olen 28-vuotias ja kärsinyt ahdistuksesta kaikki nuoruusikävuoteni, jolloin elämän tulisi olla kaikista vauhdikkainta, iloisinta ja täynnä huolentonta seikkailua. Jolloin olisi kuulunut opiskella tutkinto ja saada aikuisiän ystäviä. Se on johtanut kaikenlaisiin sosiaalisiin vaikeuksiin, myös pakonomaisiin, kompulsiivisiin, tänään muistellen ehkäpä hölmöihin ajatuksiin, melkein totaaliseen lukkoon sekä lopulta masennukseen, mutta olisin luultavasti välttänyt sen, jos olisin ymmärtänyt hakea apua ja jutellut ihmiselle, joka olisi jaksanut paneutua ja ymmärtää.

Ahdistus hoituu puhumalla, ei lääkkeillä, eikä millään muulla. Ahdistus saa suurinta voimaansa sisäänpäinkääntyneisyydestä, jolla on myös itseään ruokkiva ominaisuus. Ahdistus voi jättää pitkäkestoisenkin merkin ja tietynlaisen painolastin sieluun, niin kuin se on jättänyt minulle, mutta ajan kanssa kaikki hälvenee ja sitä tuntee itsensä vain aina vain voimakkaaksi.

Olen voittanut monet eksistentiaaliset pelot ja esteet enkä toivoisi, että muiden tarvitsisi koskaan kärsiä samoista asioista. Olen aloittanut opiskelun ja vaikka en voi sanoa olevani vielä täysin toipunut, olen kuitenkin tasapainoinen ja elämäni on pääasiassa hyvin onnellisessa tilassa, ja voin ja tahdon tarjota apua sitä tarvitseville niin hyvin kuin vain osaan.

Ilmainen istunto

eveliina: Nainen 31 v. Uusimaa


Käyttäjä ei ole lisännyt kuvia.

Käyttäjä ei ole lisännyt nettivideoita.

Lähetä viestiä tämän sivun kirjoittajalle

Kuvaus max 10000 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän sivun kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton sivu ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia sivuja