Apua ja vinkkejä masennuksesta kärsivälle

Käyttäjä tarjoaa apua masennusoireisiin

Olen kaikenlaiset ongelmat ja kamppailut läpikäynyt 31-vuotias mies. Olen ollut lapsena ja nuorena mykkä sanan varsinaisessa merkityksessä, kokenut koko kouluiän kestäneen henkisen kiusaamisen ja sosiaalisen eristäytymisen, käynyt läpi masennuksen ja itsetuhoisuuden, näköalattomuuden ja totaalisen toivottomuuden, ja melkein kadottanut elämänilon. Mutta viime tingassa kaikesta selvinnyt ja löytänyt merkitystä elämälleni, menestynytkin elämässä ja saavuttanutkin asioita.

Olen elänyt harmoniassa ja tasapainossa kohti kultaista tulevaisuutta nyt viimeiset kahdeksan vuotta. En koskaan pyytänyt apua keneltäkään enkä keskutellut asioista, koska minua enemmänkin hävetti oma tilanteeni kuin pelotti. Kaiken tämän ajan jälkeen olen nyt tullut aatokseen, että auttaisin toisia masennuksesta kamppailevia, sillä elämä todenteolla osaa olla haastavaa, mutta siitä selviää ja selvittyään se kyllä palkitsee. Lopussa häämöttää sanoinkuvaamaton ilo ja tyrehtymätön onnellisuus ja tulevaisuus täynnä mahdollisuuksia.

Kärsimyksestä usein kasvaa jotakin hyvin, hyvin viisasta. Omasta mielestäni masennuksesta voi kärsiä ainoastaan persoona, jolla on suurta sisäistä elämää. Täytyy vain löytää kiinni siitä ovenkahvasta, joka pimeydessä on. Minä tarjoudun auttamaan sen löytämisessä niin hyvin kuin vain voin.

Ilmainen istunto

paavo_n: Mies 35 v. Uusimaa


Käyttäjä ei ole lisännyt kuvia.

Käyttäjä ei ole lisännyt nettivideoita.

Lähetä viestiä tämän sivun kirjoittajalle

Kuvaus max 10000 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän sivun kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton sivu ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia sivuja