Sosiaalisten tilanteiden pelko

Käyttäjä hakee apua ahdistusoireisiin

Olen 25 -vuotias nuorimies. Minulla on työpaikka (ainakin vielä), asunto ja talouskin on kunnossa.

Kärsin sosiaalisten tilanteiden pelosta. Jos joudun tekemisiin auktoriteetin kanssa, en saa sanaa suustani ja mennen aivan lukkoon ja haluan paeta tilannetta. Esimieheni kyllä jossain määrin ymmärtävät tilanteen eivät painosta minua ainakaan kovin paljoa. Välillä joudun tosin tukaliin tilanteisiin.

Suurimman ongelman muodostavat naiset. Pelkoni on pahempi naisten seurassa ja he ovat työpaikalla huomanneet ongelmani ja ovat jo jonkin aikaa naureskelleet minulle ja käyttäytyneet hyvin ivallisesti. Tämä puolestaan on pahentanut ongelmaa ja olo työpaikalla tuntuu todella tukalalta.

Kuinka tällaisesta ongelmasta voi päästä parempaan tilanteeseen? Onko tähän mitään hoitoa? En haluaisi käyttää lääkkeitä. Työpaikan vaihto on todella hankalaa. Asun pienellä paikkakunnalla ja täällä on todella vähän työpaikkoja. Olen sosiaalisesti muuten aika lailla eristäytynyt ja vältän sosiaalista kanssakäymistä, vaikka ehkä se juuri pahentaa ongelmaa. Taustalla on ehkä raju ja pitkään jatkunut koulukiusaaminen, mutta en saa muutettua mennyttä ja koettua pois.

Tarvitsen apua!

Samuli: Mies 28 v. Etelä-Pohjanmaa


Käyttäjä ei ole lisännyt kuvia.

Käyttäjä ei ole lisännyt nettivideoita.

Lähetä viestiä tämän sivun kirjoittajalle

Kuvaus max 10000 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän sivun kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton sivu ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia sivuja