Pitkittynyt krooninen kipu

Käyttäjä tarjoaa apua kivusta kärsiville

Moni meistä kokee ihan fyysistä kipua. Yleensä nämä ovat ohimeneviä ilmiöitä ja ne unohtuu nopeasti. Kuitenkin osalla meistä kipu pitkittyy ja alkaa todella haitata elämää. Ihminen jää odottamaa, että milloin tämä loppuu ja koska elämä voi jatkua. Usko suomalaiseen terveydenhuoltoon voi olla aluksi kova ja voi olla, että saatkin hyvää hoitoa.

Kuitenkin on paljon meitä, jotka olemme jääneet kivun kanssa aika lailla yksin. Lääkäri levittää käsiään ja toistaa, että asialle ei voi mitään ja tällä lääkityksellä pitää pärjätä. Työpaikka voi mennä alta, kun ei ole enää työkykyinen ja näin oma talouskin romahtaa. Talouden romahtamisen jälkeen moni muukin asia alkaa koetella. Parisuhde ja suhde läheisiinkin on todella kovassa testissä.

Tuntuu, että juuri kun itse on kaikkein heikoimmillaan niin ulkomaailma vaatii kaikkein eniten. Tämä alkaa vähitellen horjuttaa mielenterveyttäkin ja masennus alkaa vähitellen kaiken toivottomuuden keskellä nostaa päätään. Niin sairauksilla on taipumus kasautua.

En ehkä osaa auttaa sinua oman sairautesi hoidossa, mutta osaan kuunnella ja ehkä antaa jotain vinkkiäkin. Olen vaurioittanut selkäni ja olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Minulla on paljon kokemusta eri kipulääkkeistä ja niiden vaikutusmekanismeista. Lisäksi minulla on tietoa muistakin kivun kanssa selviämisen muodoista.


Ilmainen istunto

Samis: Mies 50 v. Uusimaa

Käyttäjän lisäämät kuvat

kuva
×

Käyttäjä ei ole lisännyt nettivideoita.

Lähetä viestiä tämän sivun kirjoittajalle

Kuvaus max 10000 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän sivun kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton sivu ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia sivuja