Liity mukaan alati kasvavaan tuki- ja terapiayhteisöön

Rekisteröityminen ja käyttäjätunnusten luonti 100% ilmaista.

Liittyessäsi palveluun sinun tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot ja vakuuttaa olevasi yli 18-vuotias.

Säilytämme sähköpostiosoitteesi salaisena
Tämä on julkinen profiilitunnuksesi

Kuvaus max 500 merkkiä
Selaa...
 
 

Mitä Tukirinki.fi tarjoaa?

Kaikilla meillä ei ole mahdollisuutta päästä halutessaan terapiaan tai saada vertaistukea. Tukirinki.fi yhdistää helposti ja vaivattomasti ihmiset, joilla on tuen tarvetta sekä heidät, joilla on kyky ja mahdollisuus antaa tukea. Rekisteröidy Tukirinki.fi -yhteisön käyttäjäksi jo tänään.

Rekisteröitymällä Tukirinki.fi -palvelun käyttäjäksi, voit kertoa omasta terapiatarpeestasi tai olla se henkilö, joka antaa muille käyttäjille vertaisterapiaa. Moni on kiitollinen jo pelkästään siitä, että on olemassa ihminen, joka ymmärtää ja kuuntelee.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille. Liittymällä palvelun käyttäjäksi olet yhteydessä muihin jäseniin anonyymina. Valitset siis itse keneen olet yhteydessä ja kenet haluat kohdata.

Rekisteröityminen Tukirinki.fi -sivustolle on nopeaa ja helppoa, teet sen kätevästi täyttämällä oheisen liittymislomakkeen.

Lomakkeella sinua pyydetään valitsemaan itsellesi nimimerkki. Nimimerkiksi ei kannata valita omaa nimeä, mikäli haluat pysyä palvelussa anonyyminä. Sähköpostiosoitteen tulee olla käyttämäsi sähköpostiosoite, joka ei tule missään vaiheessa näkymään muille käyttäjille.